Nieuwe EHBO-wagen

P1110797.jpg P1030904.jpg

De EHBO Handel-Elsendorp heeft de laatste periode fors geïnvesteerd in een betere ruimte voor het behandelen van de slachtoffers tijdens de buitenactiviteiten.

Het resultaat mag er zeker zijn. Een optimaal ingerichte EHBO-wagen die voldoet aan de laatse eisen, bijgestaan door de adviezen van de sportartsen en andere verenigingen.

Door een grote inzet van de EHBO-Handel-Elsendorp kunnen we nu voldoen aan alle wensen van de sportarts en de slachtoffers.

Mede door de gift van de Rabo-bank actie hebben we de behandelunit kunnen voorzien van movers om onze unit overal te kunnen plaatsen.

Dit project is mede mogelijk gemaakt met de sponsoring van diverse bedrijven zoals:

Rabobank, Peelland

De Peelrijders

Caroline vd Ven

A School

Willy Donkers

Van de Wetering

Fam. Delissen

Jansbeeke,

Pedicure schoonheidsbeh.

Tuinarchitectuur

Bouwkundig tekenbureau